Victoria's Secret - Love Spell

I’m back on track and in my element

mio

Som nogle af jer ved så havde jeg en lidt af en hård periode det sidste halve år sidste år, jeg stoppet på min uddannelse på HG og gik hjemme i ca 4 måneder alt for lang tid hvis jeg selv skal sige det.. Men jeg er tilbage på sporet og i en ny uddannelse faktisk min drømme uddannelse så det er jo kun godt, og jeg er så glad for at jeg har valgt rigtigt den her gang. Jeg er lige nu i Praktik i en Vuggestue som pædagogmedhjælper, den uddannelse jeg går på hedder EGU som er skiftet mellem praktik og skole så det er rigtig dejlig at det mest er praktik jeg elsker det og det er bare mit rettet element.. Jeg ser frem til at komme på arbejde hver dag selv når jeg går hjem glæder jeg mig allerede til næste dag sådan har jeg aldrig haft det før ingen gang da jeg gik på HG.. Så det her er jo bare beviste på at det er det her jeg skal resten af mit liv.

Translate :As some of you guys know that I had a bit of a hard time the last six months of last year, I stopped my education in business high school and went home for about four months too long if I should say self .. But I am back on track and a new training actually my dream education so it’s only good, and I’m so glad that I made the right choice this time. I am currently in practice in a Nursery as a teaching assistant, the education going on called EGU that have switched between practice and school so it’s really nice that it is mostly practice I love it and it’s just my targeted element .. I see forward to coming to work every day even when I go home I’m looking forward to next day so I never had it before no time when I went to business high school.. So this is just convinced that it’s this I should do the rest of my life.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Victoria's Secret - Love Spell