The Body Shop

Strøget og new in

image (8)Hej sweeties.
I går var jeg på strøget sammen med min mor og søster
det var rigtig hyggeligt især fordi at det var dejligt vejr men også en rigtig god stemning
der inde. Jeg fik købt lidt men ikke meget jeg vil gerne have været i The Body Shop og i  Magasin men det nåede vi desværre ikke men ellers var det en virkelig hyggelig dag.
Vi spise aftensmad på Dalle Valle og det var først gang jeg faktisk spiste der så mine forventinger var selvfølgelig lidt højde men de leve faktisk op til mine forventinger så det var meget godt. Man kunne vælge imellem virkelig meget men det endte med at jeg tog en buffet for der kunne du spise hvad du ville og hvor meget du ville for kun 99kr også var der også masser af grøn lige noget for mig. Jeg skal helt sikkert der inde igen og spise om det er morgenmad,frokost eller aftensmad det ved jeg ikke men det var i hvert fald ikke mit sidste besøg da vi var færdig med at spise tog vi hjem og hold nu op hvor gjord mine små fødder ondt da vi kom hjem tror aldrig at jeg haft så ondt i mine fødder før. Jeg tog også nogle billeder der inde det blev godt nok ikke til mange men lidt har da også sin ret ik? 🙂 – Nedenunder kan i se hvad jeg fik købt og de billeder  jeg tog der inde.
Men jeg håber at i alle sammen nyder jeres sommerferie ligeså meget som jeg gør.

image (6)image (9)
image (10)
image (11)
image (12)
image (13)
image (14)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

The Body Shop