BY: MARC JACOBS

IT’S MY BIRTHDAY

Fotografi den 10-03-15 kl. 23.24

For præcis 21 år siden kom der en lille pige ved navn Rikke til verden på rigshospitalet, lige siden er det gået rimelig hurtig og i dag har hun så fødselsdag.. Haha ej men som sagt så fylder jeg 21 år i dag ( jeg følger mig slet ikke gammel ) og har haft en rigtig dejlig dag, vejret har jo været med mig i år og det er jeg ret glad for. Jeg nød min dag i selvskab med min far og mor min søster ja hun er i København men må bare fejre det med hende en anden dag 🙂 Vi fik noget godt mad og min mor havde lavet lagkage den var faktisk rigtig sød, kom hel til at tænke tilbage på min barndom da jeg så den. Jeg fik ikke nogen fødselsdags gaver da de gerne vil give mig noget “større” og hvad de så mener med det ved jeg ikke MEN venter spændt (: Når jeg så får mine gaver så skal jeg nok vise jer dem på bloggen men i må lige vente lidt og det samme må jeg.. Alt i alt har jeg haft en virkelig skøn dag!

Translate: Exactly 21 years ago came a little girl named Rikke to the world in Copenhagen at the Rigshospital, since has it gone reasonably fast and today it’s her birthday .. Haha but yeah as I said I turn 21 years today (I don’t feel old) and I have a really great day, the weather has of course been with me this years and I am pretty happy. I enjoyed my day in company with my dad and mom, my sister yeah she is in Copenhagen but I may celebrate it with her another day 🙂 We got some REALLY AMAZING food and my mom had made birthday cake it was actually really cute, I came complete think back to my childhood when I saw it. I did not get some birthday gifts because they want to give me something “bigger” and what they mean by that I don’t know BUT I waiting anxiously (: When I get my gifts  I’ll show you them on the blog but must equal wait a bit and so do I.. But yeah I had a really amazing day!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY: MARC JACOBS