Khole Kardashian // Cosmopolitan UK February Cover Model

HAPPY NEW YEAR

large (3)

Hej sweeties.
2014 har budt på mange ting for mig, der har været de hårde dage men der har absolut også været de gode dage for det mest. I år flyttet jeg endnu en gang, gad vide om det også sker i det nye år who knows? I 2014 startede jeg på min uddannelse, men droppe den også et halv år sener fordi det var ikke den vej jeg skulle alligevel. Vi er nu ved at gå endnu et nyt år i møde, og et nyt år betyder også en ny start og et nyt kapitlet. For mit vedkommende betyder det, at jeg skal bevise at jeg godt kan nå mine mål som jeg sætter mig for over for min familie men også over for mig selv. Jeg skal tror endnu mere på mig selv og lad vær med at tvivle hele tiden på om jeg overhoved gør det godt nok for det gør jeg sku. Jeg skal startede på min drømme uddannelse, og glæder mig virkelig meget. Jeg skal lad vær med at tænkte på andre før mig selv også skal jeg bare have et fucking godt år 😉

GUYS HAPPY NEW YEAR, TAKE CARE OF YOURSELF TONIGHT.. SEE YOU IN 2015! 

large

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Khole Kardashian // Cosmopolitan UK February Cover Model