Festival Look

This Is Key

Hey sweeties.
– Mange af jer har sikkert fundet ud af hvad The Key er. Og hvis ikke så kan jeg fortælle jer at det er Justin Bieber nye parfume. Mange danske Beliebers ikonsiv mig selv er helt oppe og køre over at Justin optog hans fragrance commercial her i Danmark og lad os bare være ærlig det er da ret sejt jeg må da indrømme at jeg er da lidt stolt. The Key er Justin’s tredje parfume og jeg skal helt sikkert eje den men det overasker nok ikke nogle af jer. The Key kan desværre ikke købes i Danmark endnu men den kan købe hos Macy’s men de sender desværre ikke deres ting hjem til Danmark så vi må lige vente lidt endnu. Personligt synes jeg at The Key er rigtig flot jeg kan godt lide at parfumen er hel hvid og at nøglen og skiltet hvor der står Justin Bieber The Key er guld virkelig et flot design. flasken er meget anderledes end Someday og Girlfriend men det er bare det der gør Justin’s parfumer unikke fordi de har deres helt eget design hver gang. – Nedenunder kan i se The Key fragrance commercial.


1016103_10200771577924542_24748386_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival Look