Weekend + Monday

Rainy day

20130619-172148.jpg
Sikke et vejr det er i dag det har ikke andet bestilt end at regne og det regner stadig og tordner. Jeg håber virkeligt at det snart stopper for orker virkelig ikke skybryd..
Men når det så er sagt så er det stadig varmt udenfor og på trods af det dårlige vejr kan man stadig have en god og hyggelig dag men kan blogge, høre musik, se film eller noget helt andet. Jeg elsker at se en film med en lille kop te eller sidde og blogge og være på Twitter mens musikken køre i baggrunden og nogle stearinlys tændt men det kan være at i har det på en hel anden måde  🙂

Translation: What a weather it’s today it has only rained and it’s still raining and thunder. I really hope that it will stop soon for I orcs really not cloudburst ..
But when it’s said so are it still warm outside and in spite of the bad weather can you still have a nice day. You can blogging, listening to music, watching movies or something else.  I love to watch a movie with a cup tea or sit and blogging and being on Twitter while the music is in the background  and with some candles but it can may be that you guys have it in a completely different way  🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend + Monday