MTV Movie Awards 2013

BELIEVE TOUR LAST NIGHT ♥

163502_10200454223910890_1523514427_nHej søde læsere.
I går var jeg til min først Justin Bieber koncert i Parken.
Jeg tog hjemme fra lidt over 16.45 og var der inde præcis  17.30
først fik vi lidt af spise og noget at drikke og så gik vi hen til Parken og købt en lyspind til mig hvor der står BELIEVE på den ene side og Justin Bieber på den anden og lad mig bare sige at den blev brugt flittigt  haha. Men det var så ubeskriveligt fantastisk at det næsten ikke kan beskrives med ord. Det var den bedste aften i hele mit liv og den aften vil jeg aldrig nogensinde glemme..  Den måde hele showet started på var helt vildt man kunne virkelig set at det var tænkt helt igennem helt ned til mindste detalje det var så vildt og virkeligt flot. Justin’s Dj Tay James  kunne virkelig også få gang i festen er du så færdig han er dygtig og fantastisk. Han må da meget gerne komme til min 20 års og spille næste år.  Justin’s stemme var så perfekt og han gjord det bare så fantastisk hele aften. Jeg tog også nogle billeder og videoer som jeg lovet jer og dem kan i se nederunder men jeg kunne desværre ikke optage alle sangene Justin sang for min mobil gik lige pluslige ud det var ret nederne men jeg fik ca 10 videoer og 30-40 billeder. Vidoerne er ikke så lange for skulle spare på strømmen men det er da bedre end ingenting. Men for at gøre en lang historie kort så var det den bedste aften i hele mit liv og  jeg håber virkeligt at Justin kommer til København igen for det her skal jeg bare opleve igen og helst mange gange.

–  Take me back to Believe Tour in Parken.
It was the best night in my whole life, I will never forget that night.
I hope I see you very soon in Copenhagen Justin Bieber

foto 1 foto 2 (1)image imageimage (2) image (1)
foto

Believe Tour was the best night of my life. Seeing Justin was so perfect that’s a moment i’ll never forget. ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MTV Movie Awards 2013