IT'S MY BIRTHDAY

ON MY WAY TO COPENHAGEN

tumblr_njnuil0j5x1u1ia4to1_1280

Jeg sidder nu i toget på vej til København, Emma på skødet og min Mac på bordet, samt en Vitamin Well ved siden af. Jeg har haft travlt lige fra i morges af så kan godt mærke at det her bliver en lang tur ca en time så kan sidde og slappe af indtil vi er på Københavns Hovedbanegård. Emma tager det stille og roligt hun sidder og kigger ud af vinduet hun er så sød tror ikke at hun kan finde ud af hvad det er der er ved at sket? Det samme kan i nok heller ikke.. Jeg flytter tilbage til København i dag, det bliver så dejligt at komme tilbage jeg har virkelig savnet København, jeg er og bliver en by pige sådan er det bare og det kan der ikke laves om på i hvert falde ikke lige nu, jeg er ung og københavner livet er bare mig. Jeg elsker at gå på Cafe, shoppe, gå ud og spise, tage til koncerter osv alt det der høre til by livet er bare mig.

 En af de ting jeg er mest spændt på er hvordan Emma klare det når vi lander i København, hun har jo aldrig være der inde før så det er jeg ret spændt på. Hun har klaret det ret fint indtil videre men nu er der jo heller ikke så mange mennesker her og ikke lige så mange der har travlt. Men må ikke at hun nok skal klare det, måske bliver hun lidt forvirret i starten for det er jo helt nyt og nogle hel andre lyde men er hel sikker på at det nok skal gå.

 Nu sidder i nok og tænker ” flyttet du ikke også i sommers?” og jo det gjort jeg og nu flytter jeg så igen, det er ikke fordi jeg elsker at flyttet det må i endelig ikke tror for det gør jeg ikke tværtimod jeg hader det faktisk først så skal man pakke alle sine ting ned og man har som regel fået anskaffet sig nogle nye ting i mellem tiden og når du så kommer hjem til det nye sted så skal du til at pakke alting ud igen det er det regne helvede og jeg er så dårlig til at få det hele overstået på en gang og mine møbler kan jeg heller aldrig finde ud af hvordan de skal stå – Jeg flytter dem rundt tusinde gange og de kommer altid til at stå der hvor de stod første gang.. Jeg hader alt det her flyttet hejs og tror heller ikke at jeg kommer til at elske det. Nogle synes at det er så hyggeligt at gå og pakke og sæt sine ting så stille på plads – Det eneste jeg elsker ved det her flytte halløj er indretningen men så slutter det også der.


Translate: I’m now sitting in the train on the way to Copenhagen, Emma on my lap and my Mac on the table, and a Vitamin Well next to me. I’ve been busy right from this morning so I can feel that this will be a long trip about an hour but then can I just sit and relax until we’re at Copenhagen Central Station. Emma takes it quietly she sits and looks out the window, she is so cute I don’t think that she can find out what there is about to happen? The same can you guys probably not .. I’m moving back to Copenhagen today, it’s gonna  be so nice to come back I have really missed Copenhagen, I am and will always be a city girl. It can not be turned on right now, I’m young and the Copenhagen life is just me. I love going to Cafe, shopping, eat out, go to concerts, etc. all that there belong to the city life is just me.

One of the things I’m most excited about is how Emma handle it when we are in Copenhagen, she has never be in Copenhagen before so I’m pretty excited about it. She has done quite well so far but now is there not so many people here and not as many who are busy. But I know that she will make it, maybe she is a little confused at first because it’s brand new and some whole other sounds but are pretty sure that it will be all right.

Now do you guys maybe think “Do you not moved last summer?” And yes I do and now I move again, it’s not because I love to move It may you guys not think because I don’t, on the contrary I actually hate it  first you have to pack all your things down and you have usually been acquired some new things in the meantime and when you come home to the new place you shall pack everything out again it’s the pure hell and I’m so bad to get it all over at once and my furniture, I can never figure out how to get – I’m moving them around a thousand times and they always come to stand where they were the first time .. I hate all this moved shit and I don’t think that I come to love it. Some think that it’s so nice to go and pack out and set their things on the right place – The only thing I love about this moving shit is the decor but then it end here. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S MY BIRTHDAY