THE GRAMMY AWARDS 2015

Taylor Swift & Karlie Kloss // March VOGUE MAGAZINE cover models

cover-lines-vogue-karlie-kloss-taylor-swift-march-2015Hey sweeties.

Taylor og Karlie er Marts måneds cover modeller for VOGUE, og jeg er vild med deres billeder, det er jo heller ikke nogen hemmelighed at de er to meget smukke kvinder. Og godt det gør de jo både på forsiden af VOGUE men også hver for sig, Taylor er en fantastisk og dygtigt  sanger og Karlie er en lige så fantastisk og dygtigt supermodel. De to veninder kan være godt stolt over deres arbejde sammen og deres billeder jeg har dog to yndlings billeder og det er nummer  2 og 4 🙂 Hvilket billeder er jeres yndlings?

Translate: Taylor and Karlie is March month’s cover models for VOGUE, and I love their pictures, it’s no secret that they are two very beautiful women. And they do it well both on the cover of VOGUE but also separately, Taylor is an amazing and talented singer and Karlie is an equally amazing and talented supermodel. The two friends can be well proud of their work and their pictures I have two favorite pictures and it’s number 2 and 4 🙂 Which pictures is your favorite?

karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015-1

karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015-2 karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015-3 karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015-4 karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015-5 karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015-6 karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015-7 karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015-8 toc-karlie-kloss-taylor-swift-vogue-march-2015

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GRAMMY AWARDS 2015