SELENA GOMEZ // V MAGAZINE V94

Nine movies I need to see at the cinema

9Jeg er lidt af en film freak, det indrømmer jeg gerne og står gerne ved det. Jeg elsker når der kommer nye film i biografen, og vil så inderlig ønske at jeg gik noget mere i biograften. Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke går i biografen noget mere for det er så dyrt. Det er måske bare spørgsmålet om at finde tid til det? Jeg har i hvert flad fundet ni film som jeg gerne vil ind og se og i finder trailerne til de forskellige film nedenunder..

Translate: I am a bit of a movie freak, I admit it. I love when there is coming new films in the cinema, and would so dearly wish I was something more in the cinema. I actually don’t know why I don’t go to the cinema because it’s not so expensive. Maybe it’s just the matter of finding the time? In that case I have found nine movies that I want to see and you find the trailers for all the movies below.


Hvilken film vil i gerne se?
– Which movie will you like to see?

2

 • Jeg falder altid i søvn til Taken film, så jeg springer nok over den 3. hehe 😀

  Cathrine
  // tiiner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg falder altid i søvn til Taken film, så jeg springer nok over den 3. hehe 😀

  Cathrine
  // tiiner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SELENA GOMEZ // V MAGAZINE V94