MY CHRISTMAS GIFTS

My favorite movies

Hej sweeties.
Hold nu op med sne der er falde her til aften, det er da ret hyggeligt men hvis i spørg mig så vil jeg gerne ha’ haft det i Onsdags hvor det jo var juleaften det kunne da ha’ været meget rart. Men det er jo Søndag i dag og for mange er Søndag en rigtig slap af dag og det er det også for mig, jeg plejer at se film på sådan en lidt kedelig men stille og rolig Søndag så derfor har jeg fundet de film frem jeg best kan lide og dem vil jeg gerne dele med jer..

myfmovie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY CHRISTMAS GIFTS