NEED FOR KNITS // NELLY

places I want to go

Hej sweeties.
Vi har før snakket om drømme her på bloggen, men det sker ikke så ofte som det faktisk måske burde. For jeg drømmer om rigtig mange ting, og en af det ting er at komme ud og rejse, jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud og oplev verden. Vi lever i sådan en smuk verden så hvorfor ikke opleve den? Jeg har ikke været ude og rejse i 100år okay måske ikke 100år but you know what I mean.. Jeg har derfor fundet nogle steder jeg godt kunne tænkte mig at komme hen.

hbz-balconies-Baros-Maldives-lgBaros Maldives

San Francisco, USA San Francisco, USA

Curtain Bluff, Antigua Caurtain Buff, Antigua

hbz-balconies-Luna-Hotel-Baglioni-San-Giorgio-Terrace-lgVenice, Italy
hbz-VIP_Suite_Terrace_Grace_Santorini-1-lgGrace Santorini, Greece

hbz-balconies-ME-London-SuiteME-Terrace-lgLondon, Englandindonesia_uma_by_como_ubud_private_poolUma By Como, Ubud, Indonesia
hbz-balconies-Shangri-La-Paris-lgParis, France

capture-20141011-170301Positano , Italy

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEED FOR KNITS // NELLY