FIVE SCENTS EVERY GIRL SHOULD OWN

MissExclusive.dk

Hej sweeties.
Som i ved så elsker jeg smykker, og kan bare ikke få nok af dem.
De fås i flere forskellige varianter og et smykke kan altid pifte et outfit op. På Miss Excusive kan i finde alt til jeres outfit om det alt fra en halskæde til et ur i står og mangler så kan i finde det på Miss Exclusive. Og lige nu kan i få 35% på alt i shoppen + fri fragt. Alt i skal gøre er blot at skrive MIEX i kupon feltets å får i 35% på det i har købt. ( DE 35% GLÆDER KUN T.O.M. 25/10-2014 – Så er er om at udnyttet chancen ) Og som en lille forkældes så kan i også få fri fragt i skal bare skrive RikkeK i kupon feltet så har i sparet 29kr i fragt det er jo altid lækkert at få fri fragt. Så piger let’s go shopping 🙂

– Nederunder kan i se nogle af de smykker man bla kan købe hos Miss Excusive

MISSE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIVE SCENTS EVERY GIRL SHOULD OWN