Obsessed

FIVE SCENTS EVERY GIRL SHOULD OWN

Hej sweeties
Hvis der er noget jeg virkelig elsker så er det parfume, og jeg elsker især når der kommer nye på market. DKNY har f.esk lige lavet ny i samarbejde med sangerinden Rita Ora og den finder i også nederunder den hedder MyNy. Jeg ejer den dog ikke selv endnu, men synes at den dufter fantastisk og alle piger burde bare eje den. Ikke nok med at den dufter godt så er dens flaske bare herre cute og elsker at den er formet som et hjerte. Jeg har valgt fem parfumer som jeg personlig synes at alle piger burde eje i hvert flad bare en af dem..

duft

Down Town By Calvin Klein 50ml 535.- Kan købes her //  Bright Crystal By Versace 50ml 555.- Kan købes her // Daisy Dream By Marc Jacobs 50ml 535.- Kan købes her // MyNy By DKNY 50ml 480.- Kan købes her // You & I By One Direction 50ml 380.- Kan købes her

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obsessed