MY NEW LOVE ♥

Maybe, maybe not?

Hej Sweeties.
Min elskede mobil har fået virus og det betyder at jeg ikke rigtig har glæde af den..
Jeg kan ikke gå på nettet, hente apps eller sende sms til nogle af mine kontakter, det gør så ondt i mit lille hjerte at min baby har fået virus især fordi jeg fik den af mine forældre i fødselsdagsgave, de kan selvfølgelig ikke gøre for at den har fået virus men nøj hvor er det noget lort.. Jeg kan ikke leve uden en mobil måske lidt afhængig ja måske men jeg har jo næsten hele mit liv i min mobil, det er den jeg høre musik på når jeg er på vej i skole eller andre steder hen, det er den jeg bruger til at blogge fra en gang i mellem, jeg tager billeder til bloggen på den, jeg komikere med mine veninder på den, mine planer og andre ting er i den lille mobil og jeg tjekker min facebook på den.. Jeg er derfor kommet til en meget svær beslutning at jeg måske skal købe en ny baby.. Har også fundet den jeg er lun på nemlig iPhone 5s nogle vil så mene at jeg måske skulle vente til iPhone 6 kommer ud og ja det brude jeg måske også men igen hvornår kommer den og tænk nu hvis den ikke falder i min smag som den nok gør men tænk nu hvis? Så står jeg der og skal alligevel ude og købe  iPhone 5s så er det da først der livet bliver surt.. Jeg har derfor brug for jeres hjælp hvilken farve skal jeg vælge – jeg har altid det skide problem når jeg skal have ny mobil hvilken farve den skal være. Min mor plejer altid at sige ” farven er sku da lige meget, bare den kan det den skal” Og ja maybe men farven er altså også vigtig..*
Så sweeties please help me hvilken farve skal jeg vælge?
– hvid med guld/ hvid med sølv eller sort med grå?

Iphone5s

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW LOVE ♥