No summer without cherries

Sportswear

Hej sweeties.
Dette indlæg er lidt anderledes end de sædvanlig indlæg
men jeg har valgt at blogge om det da der er ret mange som træner og da jeg også selv gør det så synes jeg at det er et oplagt emne at skrive om  Jeg går selv i Fitnessdk men skifter over til Fitness World.  Da det er letter for mig og tætter på mig end at tage toget til Roskilde da jeg jo er flyttet til Gørlev. Så er det nemmere at tage en bus til Slagelse. Jeg går meget op i mit trønings tøj og det ved jeg at der også er andre der gør. Jeg har fundet lidt trænings tøj og sko som jeg godt kunne tænke mig og som jeg synes er ret fedt ? Lige nu træner jeg ikke så meget da jeg synes at det er for langt væk og faktisk ikke har haft tid til det pga flytning. Jeg begynder så på en frisk her til August. Men for at vende tilbage til trænings tøjet så har jeg som sagt fundet lidt som jeg godt kunne tænke mig også som jeg synes er fedt.

fit

 1. Alex leggings 129,- Kan købes her // 2. Alex leggings 129,- Kan købes her  //  3. Natali Sweater 249.- Kan købes her  // 4. Bella træningstop 149,- Kan købes her  // 5. Nike WMNS Free 5.0 TR Fit Breath 695,- Kan købes her // 6. Nike FREE 4.0 FLYKNIT 1.100,- Kan købes her

Indholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

No summer without cherries