RØNSBØL SKIN CARE

No summer without cherries

DSC_0632

Hej sweeties.
Hvis der er noget om sommeren så er det kirsebær og nu er jeg så held at min nabo har et kirsebær træ så det kunne jo ikke være bedre når man nu som mig elsker kirsebær og især om sommeren. Faktisk elsker jeg bare bær i det hele taget også er de jo også sunde det er jo bare en bonus. De bær jeg mest spiser om sommeren er kirsebær, jordbær og hindbær det er faktisk også kun de bær jeg er aller mest til og bedst kan lide. Nogle fortrækker at spise jordbær med mælk eller fløde og sukker og det er da heller ikke nogle hemmelighed at det smager godt men så godt synes jeg nu heller ikke at det smager jeg kan best lide dem i en skål også spise dem sådan uden alt det der sukker og fløde eller mælk på. Det bedste jeg ved er hvis man laver en lille frugt skål også kaldt abe mad. Med æbler, pære, banan, vindruer ananas, kirsebær, jordbær og hindbær det er bare nam nam også er det bare en rigtig hyggelig aftens snack.

DSC_0534

– Jeg elsker at gør noget ud af min frugt skål det skal helst se pænt ud så jeg plejer næsten altid at serverer det i et glas så man kan se hvad det er man spiser det ser så flot ud. Ja jeg er lidt af en perfektionist jeg går op i det mindste ting og nogle gange de alt for underlig ting. De fleste vil nok bare skære frugten ud og smide det op i en skål også spise det men nej nej sådan er det ikke her.. Det skal se pænt ud også lige et billede til bloggen og Instagram også kan jeg spise.. Nogle gange irriterer det mig virkelig også meget selv at jeg er sådan men sådan er jeg også når jeg laver mad eller når jeg er ude og spise om det så er på en cafe eller en restaurant så skal der lige tages billeder før jeg spiser min mad eller drikker mine ting. Og for at være helt ærlig så er det også ret pinligt at sidde og tage billeder af sin mad for folk kigger så underligt på en og man kan bare se hvad de tænker – men sådan er det når man er blogger og perfektions! (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

RØNSBØL SKIN CARE