THINGS I NEED FOR THIS SUMMER

UPDATE // New things happen on the blog soon.

LEFT_CORNER_MAR2014.001_1

Hej sweeties.
Så er det blevet tid til en lille update om hvad jeg går og laver og grunden til at bloggen har været ret så stille her de seneste par uger. Som måske nogle af jer ved så er jeg flyttet igen igen ja jeg flytter meget lige fortiden. Jeg har gået og pakket tonvis af flytte kasser ud og sat ting på plads vores stue og køkken er ikke færdig endnu der skal lige males som der bliver gjort i løbet af den her uge regner jeg med. Så har jeg været ude og cykle for at se hvilken by det egentlig er jeg er flyttet til og det er faktisk en okay by. Jeg ved ikke hvorfor men to af dagen har jeg haft et lille savn til København og gods knows why jeg lige pulselig for det savn for det er næsten et år siden at jeg har boet i København. Jeg var så i København om Tirsdagen også var det lidt ligesom at savnet gik væk igen. Men nok om det  som nogle af jer også ved så deler jeg mobil bredbånd med min søster og da hun har siddet meget på nettet ja så kunne jeg jo ikke komme til at blogge :/ Men det bliver der nu lavet om på fra den 1.07 for der køber jeg selv et mobil bredbånd så jeg kan komme til at blogge everyday! 😀 Noget som også kommer til at ske på bloggen er at der kommer en lille give away for første gang det synes jeg var på tide også er det sommerferie og i skal selvfølgelig forklædes. Så det kan i glæde jer til. Nu er det jo første gang jeg laver en give away på bloggen så kunne da godt tænke mig at høre hvad i ville synes der vil være fedt at vinde? Så hvis i har en ide så skriv den gerne til mig (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I NEED FOR THIS SUMMER