THE BIG DAY

THINGS I NEED FOR THIS SUMMER

Hej sweeties.
I Tirsdags startede min sommerferie og det betyder at jeg rigtig skal slappe af og det betyder også at jeg skal have nyt sommertøj derfor har jeg siddet og fundet lidt på nettet. Det meste af det er fra Forever 21 som jo er en amerikansk hjemmeside men de sender deres vare hjem til Danmark. Det er jo ikke nogle hemmelighed at de har fedt tøj og alle kan passe det.. Jeg synes at det især er virkelig fedt at de også laver tøj i Plus Size. Jeg vil da elske hvis de også havde en butik i Danmark der vil jeg nok bruge alle mine penge på tøj men fuck det hvem elsker ikke meget tøj? MIG!! Udover fedt tøj og sko så sælger de også tasker, smykker, nattøj og badetøj kort sagt de sælger ALT! Nendunder kan i se min lille “summer must have”
SUMMER MUST HAVE

1. Forever 21 Bleached Overall Shorts $29.80.- kan købes her // 2. Forever 21 Classic Canvas Pimsolls $12.80.- kan købes her // 3. Forever 21 Laser Cut Skater Dress $24.80.- kan købes her // 4.Forever 21 Studded Out D’Orsay Flats $28.80.- kan købes her // 5. Gina Tricot Emilia kjole 299.- kan købes her // 6. Forever 21 Westward Studded Sandals $19.80.- kan købes her // 7. Forever 21 Embroidered Fit & Flare Dress $24.80.- kan købes her // 8. Forever 21 Quilted Ballet Flats $17.80 kan købes her

Indholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BIG DAY