Sweet Summer Dresses // NELLY

Sunglasses // ASOS

Hej sweeties.
Jeg har her de senest par dage siddet og kigget efter et par solbriller som jeg bare måttet eje jeg har da også haft et par solbriller i tankerne og det er da heller ikke nogle hemmelighed at det ville være så fedt at eje nogle solbriller fra RAY BAN men problemet er bare lige at de er alt for dyre og jeg har kun min SU at “leve”  for og jeg giver altså ikke næsten 2000,- for et par solbriller det havdet selvfølgelig været noget andet hvis jeg havde pengene så vil jeg med glæde give de penge men det har jeg desværre ikke. Nogle vil nok også synes at det vil være for dumt at give 2000,- for et par solbriller bare fordi de hedder RAY BAN eller hvad de forskellige mærker nu hedder og det måske også. Så jeg tænkte at der måtte da være et sted hvor man kunne få fadt i et par solbriller der lignet de RAY BAN solbriller jeg har forelsket mig i. Og det var der selvfølgelig også og hvem havde troede at de skulle findes på ASOS  til kun 138,- ja ikke mig. Jeg fandt også masser af andre søde solbriller på ASOS som jeg godt kunne lide og prisen masser lige efter min penge pung og til andre der er på SU.

capture-20140511-1941241. Warehouse Half Metal Frame Sunglasses 138.- Kan købes her  // 2. Jeepers Peepers Exclusive to Asos Florence Cateye Sunglasses 178.- Kan købs  her // 3. ASOS Oversized Half Round Sunglasses 118.- Kan købes her // 4. ASOS Corner Detail Retro Sunglasses 99.- Kan købes her 

Indholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sweet Summer Dresses // NELLY