Sunglasses // ASOS

Kendall & Kylie for Madden Girl

kendall-kylie-madden-girl_headerHej sweeties.
Måske har nogle af jer allerede set Kendall & Kylie For Madden Girl Collection for Steven Madden. Hvis ikke så bliv endelig hængende for det her vil i ikke gå glip af. Kendall & Kylie har i samarbejde med Steven Madden lavede en sko og taske collection som hedder ” KENDALL & KYLIE FOR MADDEN GIRL” Jeg er personlig helt vild med deres collection og jeg er da ret glad for at jeg ikke har så mange penge tilbage på mit kort for så ved vi vidst godt alle sammen hvad jeg havde brugt dem på..  Kendall & Kylie har lavdet de fedeste og mest stile sko jeg noglesinde har set i mit liv jeg er helt vild med deres sendaler og stilletter og deres tasker hold nu op hvor er det altså godt at Rikke her ikke har så mange penge tilbage. Som de fleste af jer ved så går jeg meget op i hvad tingen koster da jeg kun har min SU så det betyder selvfølgelig meget for mig om de ting jeg “forelsker” mig i koster en herregår for så gider jeg slet ikke at bruge min tid på det for det har jeg slet ikke råd til men når man så falder over et mærke som Steven Madden så regner med da med af priserne er der oppe af. Men faktisk så kan næsten alle i hvert fald dem på SU godt være med her og derfor vælger jeg så også at blogge om det for jeg kan nemlig også selv være med lige her. Selvfølgelig koster nogle af skoene næsten 500,- men når man så tænker over det så er det jo ikke så galt alligevel for man ved jo at man for kvalitet for pengene.

KKJ1. Madden Girl ‘Karizma’ Sandal 274.- Kan købes her  //  2. Madden Girl ‘Singlee’ Flip Flop 234.- Kan købes her // 3. Madden Girl ‘Backupp’ Ankle Cuff Sandal 274.- Kan købes her  // 4. Madden Girl ‘Syruus’ Sandal 351.- Kan købes her // 5. Madden Girl ‘Milah’ Sandal 468.- Kan købes her // 6. Madden Girl ‘Felina’ Wedge Sandal (Women) 468.- Kan købes her  // 7. Madden Girl ‘Rocklinn’ Sandals 468.- Kan købes her  // 8. Madden Girl ‘Dejah’ Sandal 468.- Kan købes her // 9. Madden Girl Tassel Crossbody Bag (Juniors) 199.- Kan købes her //  10. Madden Girl Crochet Backpack (Juniors) 257.- Kan købes her

Indholder affiliate links

– I kan tjek resten af Kendall & Kylie For Madden Girls Collection lige her

 

2

  • RikkeKempf

    Hej Anne.
    Det er noget jeg bare selv skriver, så mine læser kan se det.
    så når du f.eks skriver et indlæg med mange links, så skal du blot bare skrive indholder affiliate links.
    Sådan har jeg gjort det, Så tror at det er derfor Bloggers Delight ikke kan hjælpe dig da du selv skal skrive det.

    Knus Rikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne P.

    Hej Rikke.
    Kan se at dette indlæg indeholder affiliate links. Jeg vil gerne have det på min blog, og har fået af vide, at det kan gøres på min bloggers delight blog når jeg er PLUS medlem, også på trods af jeg ikke har eget domæne. Dh skriver dog, at de ikke kan hjælpe mig med opsætningen. Så nu til mit spørgsmål, hvordan får man sat sin blog op til det?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sunglasses // ASOS