Kendall & Kylie for Madden Girl

A hard and busy week

Hej sweeties.
Hold nu op en uge, den har været meget hård og meget travlt vi havde nemlig projekt uge over i skolen og vi havde kun fire dage til at være færdig med vores projekt om Fair Trade og vi blev da også færdig men det var bare svært at komme igang fordi vi havde aldrig prøvet det før så vi skulle lige ind i det. Vi var så op til eksamen i fredags og vi fik 7  hvilket jeg er meget tilfreds med. Ikke nok med at det har været en travlt og hård uge så var jeg også til Fitness om Tirsdagen og hold nu op min krop gjord bare ondt i næsten 3 dage det er selvfølgelig på den gode måde det gjord ondt jeg er selvfølgelig også virkelig  stolt af mig selv og vil heller end gerne have ondt i min krop i 3 dage når jeg ved at i sidste ende kommer der et  godt og flot resultat ud af det. I morgen Mandag står den så på endnu en travlt uge for så er det eksemastid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kendall & Kylie for Madden Girl