MTV Movie Awards 2014

All of Me

Hej sweeties.
Lige et lille nat indlæg inden jeg smutter i seng og ser en film på ViaPlay.
I kender sikkert  alle sammen godt All Of Me med John Legend og høre den måske også det er i hvert fald en virkelig sød og smuk sang. Der er også mange som laver cover version af den og jeg har fundet den bedste cover version i hvert fald efter min mening jeg elsker virkelig den her cover version af All of Me og vil derfor lige delen den med jer inden jeg smutter i seng. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MTV Movie Awards 2014