Happy New Year ♥

UPDATE

2mnnqk5
Hej sweeties.
Jeg beklager virkelig meget at der har været så stille på bloggen men jeg er begyndt i skole og har derfor ikke haft så meget tid til at blogge da den her første uge har jeg været meget træt. Jeg er ikke holdt op med at blogge og kommer aldrig til det men nogle gange må jeg bare lige lægge bloggen til side selvom jeg faktisk helst ikke vil. Der har været rigtig mange ting jeg gerne vil ha’ blogge om men syntes at det kan være lidt lige meget nu hvor f.esk Golden Globes er over der var rigtig mange flotte kjoler og vil inderligt ha’ ønsket at jeg havde blogge og delt de kjoler jeg best kunne lide med jer søde læsere.
Men i morgen Lørdag starter vi så på en helt frisk og med det mener jeg at jeg vil blogge hver dag fra i morgen af bare en eller to timers tid da jeg jo også har my homework to do 🙂 Men ellers så håber jeg at i alle sammen har det godt og at i får en fantastisk weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy New Year ♥