UPDATE

Justin Bieber // Episode

1379727_10201539889111700_2036972454_nHej sweeties.
Jeg har valgt at skrive dette indlæg fordi jeg syntes at det er på tide at i får min mening om den her historie/ episode af vide. Som de fleste af jer ved så er jeg Belieber og det er også en af grundene til at jeg har valgt at skrive dette indlæg men også fordi jeg gerne vil have at i ved hvad min mening omkring det hele er. De fleste af jer har helt sikkert læst at Justin blev  anholdt i Miami i Torsdags og hvorfor han blev det ved i sikkert også. Så det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Jeg syntes personlig at det er forfærdiget det der sket og jeg kan stadig ikke forstå det, men det eneste jeg faktisk tænker på er om Justin er okay. Jeg ved selvfølgelig godt at det forkert det han har gjort men fred nu hver med det for ved i hvad det er sku ved at være ret så normalt der er så mange unge drenge og piger der drikker også bagefter sætter de sig ind foran rettet. Det er heller ikke første gang at man høre/læser om sådan en episode som den her, der er mange kendte der har gjort det samme før men jeg syntes bare at den her gang kan du bare læse det over alt det er lige meget hvilken hjemmeside du kommer ind på så står det der okay måske er det ikke det samme der står men de har stadig skrevet om det. Medierne er der hele tiden lige meget hvad Justin han laver og når han så lige laver en fejl så er de der med det samme jeg ved godt at Justin er verdens kendt men come on’ han er 19år snart 20.  Lad ham dog leve sit liv og lad ham dog for en gang skyld være i fred, bare fordi han er kendt betyder det ikke at han er perfekt og ikke laver fejl for det gør han. Det gør vi alle sammen det er en del af at vokse op og man lære af sine fejl og det ved jeg at Justin også gør.  Jeg ved selvfølgelig godt at det meget forket og udlovet det Justin har gjort men derfor behøver folk ikke at kalde ham alt muligt jeg syntes stadig at han er lige så fantastisk som han var før han blev anholdt og han er stadig mit største idol for at gøre en lang historie kort jeg har ikke miste noget for ham jeg elsker ham for den han er that’s it. Når det så er sagt så syntes jeg også at han måske næste gang burde tænke sig om før han gør noget dumt! Men det er jeg også hel sikker på at han gør han har lært af sine fejl og jeg vil sku altid være Belieber lige meget hvad Justin gør.  Folk glemmer bare lige at han er ung og gør måske nogle dumme ting en gang imellem men han gør til gengæld også nogle fantastiske ting  for alle, han hjælper dem der har allermest brug for det og det burde medierne heller ikke glemme ja det var dumt men move on for pokker.  Støt Justin i stedet for at dømme ham i kender ham ikke personligt så hvorfor hade ham.  Det vigtigste af det hele er at Justin har det godt og er glad igen efter den her episode syntes i ikke? (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE