Justin Bieber // Episode

Grammy Awards 2014

Hej sweeties.
I går var der Grammy Awards 2014, og det betyder selvfølgeligt at der var masser af smukke kjoler på den røde løber. Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg virkelig elsker Awards shows, og hvis jeg kunne se det i TV’et så havde jeg gjort det trust me.
Jeg har fundet tre look som jeg er ret vild med, og tro mig der var mange flere looks som jeg godt kunne lide.  Men tænkte at jeg kun tog tre for ellers vil det her indlæg blive alt for langt, jeg har prøvet finde ud af hvilken designer der står bag de tre kjoler i kan se nedeunder. Men det har kun lykkes mig af finde ud af en og det er Taylor Swifts kjole som er fra Gucci de to andre ved jeg desværre ikke måske i ved det? 🙂

 TS
KPZendaya Coleman

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Justin Bieber // Episode