Change Me

All That Matters // Musik Video

Hej sweeties.
Som måske nogle af jer ved så udkom Justin’s All That Matters musik video i nat.
Jeg har glædet mig vildt meget til at se videoen og jeg havde også ret store forventninger til den da det er Justin og All That Matters er også en af mine yndlings sange så  jeg glædet mig ret meget og kunne bare ikke vente med at se den. En anden ting er at vi skal slå VEVO 24 timers rekord og det ved jeg at vi godt kan så det er bare om at se All That Matters videoen om og om igen. I kan se All That Matters Musik Video her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Change Me