Bad Day

Teen Vogue

1458576_10151800803201312_751235093_n

Hej sweeties.
I dag afsløret Teen Vogue hvem der er deres December cover girl,
Og som i kan se på billedet så er det Selena Gomez. Det er det fejre Teen Vogue som Selena er cover girl på. Og jeg  indrømme at hendes fotoshoot er fantastisk det er nok det bedste fotoshoot hun har lavede indtil videre. Selena er jo en ret smuk kvinde og det skal da heller ikke være nogle hemmelighed at hun virkelig inspirer mig.


I video ovenover kan i komme med bag om settet til Selena’s Teen Vogue fotoshoot også får i også et  bonus interview med Selena. Hvis i gerne vil have fadt i dette nummer af Teen Vogue så kan i købe det i Magasin eller i en 7-eleven butik det er ikke alle 7-eleven butikker der sælger Teen Vogue og jeg ved heller ikke om Magasin har dette nummer af Teen Vogue endnu men jeg ved at de får det. Jeg skal i hvert flad ind i Magasin en af dagene så jeg kan jo lige skrive et lille indlæg om de har fået det.

teen LOVETVselena-gomez-08
Follow on Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bad Day