All Bad

My wish list

 

Hej sweeties.
Jeg har lavede en lille collages med nogle af mine jule ønsker
og tro mig jeg ønsker mig meget mere end det i ser på collages men da jeg har valgt af sætte de ting på som jeg ønsker mig mest. Når jeg sidder og laver ønske liste til mine forældre så tænker jeg altid på om jeg kan tillade mig at skrive nogle ting der er lidt dyre fx en ny computer eller Canon digitalkamera. Jeg ved godt at de siger bare skriv det du ønsker dig også ser vi på det men jeg ender altid med at lad vær med at skrive sådan nogle dyre ting på min ønske liste.


ønskelisteH&M Bukser 249.- klik her // H&M Sweatshirt 249.- klik her // EOS Læbepomader – Sampak 3 stk. 189.- klik her // Wedge boots JORJANNA 777.- klik her // The Body Shop Define & Lengthen Mascara 125.- klik her // Depend Stampling Kit  99,95.- klik her // Adidas Women’s BBNEO Daily Twist Shoes 600.- klik her // H&M Finstrikket trøje 249.- klik her // Calvin Klein Beauty Parfum 535.- klik her // The Body Shop Honey & Oat 3 In 1 Scrub Mask 125.-  klik her //

Og ja det er måske lidt dumt af mig ikke at skrive de ting på som jeg virkelig gerne vil have og ønsker mig mest men jeg er som person en der altid tænker på andre før mig selv. Jeg tænker altid at hvis jeg nu skriver at jeg ønsker mig en Macbook Air så kan min søster ikke få så mange gaver fordi jeg ønsker mig en så dyr gave og ja det er virkelig dumt men sådan er jeg altså bare og nogle gange irritere det mig virkelig tro mig.

indeholder affiliate links.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

All Bad