One year today

Bangerz

1146478_10151814518242147_2038795101_nHej sweeties.
– Som måske nogle af ved så kommer Miley Cyrus ud med et nyt album som hedder Bangerz den 8 Oktober og i kan nu stream det på iTunes det har jeg selvfølgelig gjort og jeg er faktisk godt tilfreds med resultatet. På Bangerz vil Britney Spears, Nelly, Big Sean, Ludacris og mange andre være. Det her album er meget andelenes end hendes tre andre hvilke jeg godt kan lide jeg vil faktisk sige at det her album er det bedste hun har lavede indtil videre. Men jeg synes at i lige skulle prøv at høre det også selvom i måske ikke kan lide Miley eller er til hendes musik. Også er det også meget smart at man lige kan stream det inden det kommer på gaden. Jeg skal i hvert fald have den når det udkommer.
I kan stream det lige HER – i mens vi venter på BANGERZ så kan vi lige høre We Can’t Stop og Wrecking Ball + 23 ( Som er fra Mike WiLL Made-It –   ft. Miley Cyrus, Juicy J & Wiz Khalifa.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

One year today