Adidas NEO Label

One year today

20130926-020714.jpg

Hey sweeties.
– I dag er det et år siden at jeg blev blogger hos BloggersDelight. Og det vil sige at i dag fylder bloggen 1 år, jeg er så stolt over at bloggen har kørt i et helt år og jeg ser virkelig frem til flere år på bloggen også har det virkelig været et fantastisk år. Jeg er så taknemmelig for at i søde læsere gider at følge med på bloggen hverdag. Jeg havde aldrig nogensinde troede i hele mit liv at jeg vil blive blogger men det blev jeg og det er jeg så taknemmlig for – at få en blog hos BloggersDelight er noget af det bedste der er sket i mit liv. At dele mit liv med andre og vise dem hvad jeg elsker og holder af og ikke mindes hvad der interessere og inspirere mig er virkelig noget jeg brænder for og ELSKER! Men havde det ikke været for jer sweeties så havde bloggen nok ikke været ha’ i dag for i betyder ligeså meget for mig som bloggen gør og det er ligeså meget JER der inspirere mig og gør mig bedre til det jeg brænder for. Så tak fordi i er en del af bloggen og tak fordi i læser og følger med det betyder virkelig ALT det gør det virkelig. Så derfor vil jeg meget snart holde min første GIVEAWAY på bloggen men det kommer der snart mere om så hold altid øje med bloggen og ikke mindes Facebook og Twitter.

Knus Rikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas NEO Label