WE CAN'T STOP

Weekend + my sister 17th birthday

944786_423663291075289_798516036_n

Så er det endelig blevet weekend, i dag har min søster fødselsdag og  hun fylder 17 år.
I dag var det bare mig og mine forældre der fejre hendes fødselsdag så vi grillet og fik is så bare en stille og rolig men hyggelig dag. På Søndag kommer min faster, onkel og fætter og fejre hende. Så det faktisk kun i morgen lørdag at der ikke bliver holdt fødselsdag for hende.
Af mig fik hun to bluser og en pakke smøger og det blev hun også glad for så det er jo fint.
Det var faktisk meningen at jeg ville ha givet hende den bluse Beyoncé har lavet sammen med H&M men de havde den desværre ikke i hende størsele… Men nu hvor det jo er blevet fredag så vil jeg lige dele noget musik med jer.

Translation:  So it’s finally weekend, today has my sister’s birthday and she turns 17.Today it was just me and my parents there celebrate her birthday so we grilled and got ice so a nice day. On Sunday comes my aunt, uncle and cousin and celebrate her, so it actually only tomorrow Saturday there not being celebrate birthday for her. In gift she got two shirts and a pack of smokes it was actually supposed that I would give her the shirt Beyoncé has made with H&M But it was sold out in her size.. But now when it’s Friday so I’ll just share some music with you.

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE CAN'T STOP