Weekend + my sister 17th birthday

Before I go to bed

Hej søde læsere.
Jeg beklager meget at der har været lidt stille på bloggen de sidste 4 dage men har haft gang i en masse ting. Men det her bliver min sidste undskyldning for ikke at blogge for jeg har hente WordPress app’en så jeg altid har bloggen ved hånden. Jeg er super glad for at jeg endelig fik taget mig sammen til at hente den app for det er lige den jeg har manglet. Så nu kan i set frem til passe af blog indlæg. Jeg ville lige dele denne lille ” nyhed ” med jer inden jeg skal sove.. Jeg håber at i alle sammen får en god dag i morgen også ses vi på bloggen lidt sener. Godnat! 🙂

Translation: Hi sweet readers.
I am very sorry that there has been a little quiet on the blog the last 4 days but has been doing a lot of things. But this will be my last excuse for not blogging because I have download the WordPress app so I always have the blog at my hand. I’m super happy that I finally got pulled myself together to get the app for it is just the one I’ve been missing. So now, can you guys looking forward to of lot of blog posts. I wanted to share this little “news” with you before i’m going to sleep .. I hope you all gets a good day tomorrow and then see you on the blog later. Good night! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend + my sister 17th birthday