16 different look

Update

tumblr_mk58fh0ery1s2duipo2_500_largeHej søde mennesker.
– Jeg er ked af at jeg ikke har blogge så meget her på det seneste.
Men som i ved så er jeg ikke ejerne af den bedste computer så der er nogle dage hvor den er hurtigt og bare gider det hele også andre dage er den bare pisse irriterende.
Men jeg  har haft en fantastisk uge i Tirsdags d. 19 Marts holdet vi min fars fødselsdag så dagen gik rimelig hurtig. Om Onsdagen rydde jeg op på mit værelse og hygge mig med min mor. Torsdag var jeg ude og spise med mine forældre,søster, Onkel & Moster og min fætter på restaurant Zi Yang det var så hyggeligt og  vi havde det så sjovt og vi nød bare hinandens selskab. Jeg elsker at være sammen med dem for man bliver altid i så godt humør og det er helt klart noget jeg gerne vil gøre igen. Om Fredag så jeg X-FACTOR og hold nu op hvor er jeg skuffet det var Karoline der skulle ha’ vundet men jeg havde faktisk også regnet med at det var ham der vandt. Lørdag ryddet jeg op igen på mit værelse og ja jeg er et meget ordensmenneske jeg rydder nok op 4 gange om ugen hvis det ikke er mere. Det er nok lidt underligt for der kan jo aldrig nå at blive roddet på så lidt tid men så sætter jeg f.esk mine parfumer et andet sted hen jeg kan altid finde et eller andet. Jeg får også tit afvide at jeg er et ordensmenneske og perfektetronist og jeg ved det jo godt selv og jeg tror da også at det kan irriterer nogle mennesker men min mor siger at det er meget godt at være et ordensmenneske og en  perfektetronist så det er da altid noget. Men jeg håber at i har det godt også håber jeg at vi ses igen i morgen til to nye indlæg. Nu vil jeg snart smutte i seng så godnat til jer alle sammen. ♥

Knus Rikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 different look