My favorite blog of the week

Update + My Favorite Blog Of The Week

image

Hej bloggen.
Jeg beklager meget at jeg ikke har blogget de sidste par dage men da det forgår på min iPhone så er det lidt svært at blogge hver eneste dag. For det er bare meget nemmer på en computer og da min computer er gået så må jeg jo bruge min iPhone.. Men som i ved har jeg jo noget kørerne på bloggen som hedder My Favorite Blog Of The Week og hver fredag finder jeg så en blog som jeg synes om og kan lide. Og jeg har fundet My Favorite Blog Of The Week og det blev Mille. Hendes blog er virkelig bare fantastisk og spænden. Så tillykke Mille i finder MILLE’s blog HER. Husk at det er hver fredag jeg finder en ny så din blog har stadig chancen. (:

Knus Rikke.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite blog of the week