Update + you still have the chance to share your blog with me

My favorite blog of the week

Hej bloggen.
Så er det blevet fredag og vi skal ha’ afsløret hvem der blev “My favorite blog of the week” 
Det var et meget svært valg for alle de blogge jeg har kiggede og fulgt med på er virkelig fantastiske. Men det blev Martine der blev My favorite blog of the week. Martine’s blog er virkelig fantastisk men også spænden. Jeg elsker hendes blog og jeg vil fremover følge med på hendes blog. Så tillykke Martine. I finder Martine’s blog HER
Til jer der har skrevet jeres blog til mig husk at i stadig har chancen for på næsten fredag finder jeg en anden blog som bliver
My favorite blog of the week. Og til jer som ikke har skrevet jeres blog til mig kan i skrive den HER og hvem ved måske bliver det DIN blog næsten fredag.
Knus Rikke.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update + you still have the chance to share your blog with me