Share your blog with me

Update + you still have the chance to share your blog with me

Hej bloggen.

Tusiden tak for alle jeres kommentar med jeres blogge.

Jeg har kigget på nogle af dem og er ikke helt færdig. Men de blogge jeg har været inde på er virkelig fantastisk. Og jeg må da indrømme at det bliver svært at vælge “My Favorite Blog Of The Week” på fredag. Så skal nok lige tjekke dem igennem igen på onsdag. Men tak igen fordi i skrev jeres blog. Og husk at hvis din blog skal blive “My Favorite Blog Of The Week” på fredag så skriv din blog HER i  dette indlæg. “My Favorite Blog Of The Week” er noget at jeg har tænkt mig at have fast på bloggen for at dele jeres blog med andre og som en tak for jeres støtte. Så hvis din blog ikke bliver “My Favorite Blog Of The Week” på fredag så har den stadig chancen på næsten fredag.

Knus Rikke & Good Luck 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Share your blog with me