My day.. ♥

My Wishlist For Christmas ♥

 

Hej bloggen.
– Jeg er lige blevet færdig, med min ønskeliste til jul.
Og ja jeg er måske lidt tidelig på den, men altså inden vi ser os om så er det tid til jule shopping. Så kan jeg lige så godt være i god tid, så kan jeg jo altid skrive noget mere på. Jeg glæder mig virkelig til vi kommer i December måned, for så er det tid til julehygge og julemusik og jule kalender. Jeg er allerede kommet i jule humør lige nu sidder jeg og høre Justin Bieber Under The Mistletoe.

 

– Det jeg mest elsker ved December er at man kan julehygge med sin familie og bruge tid på dem man elsker, og at man kan høre julemusik,se julekalender, bage julekager, lave konfekt
og klippe og klister osv. Jeg elsker at sidde på mit værelse i min seng med tændt kalender lys og pebernødder på borde  og høre julemusik sammentide med at jeg venter på at der kommer julekalender jeg elsker det virkelig. December er for mig en mådene hvor man hygger sig med sin familie  men det også en  månede der er stressen og der skal gøres meget før JULEAFTEN. I år skal ned og holde jul hos min faster sammen med mine forældre og min søster det skal nok blive hyggeligt  og jeg glæder mig helt vildt. Normalt plejer vi at holde jul for os selv. Så at vi skal holde jul et andet sted i år betyder virkelig meget for mig for så kommer vi også lidt hjemmefra og jeg er sammen med dem jeg elsker.

Min ønskeliste

Justin Bieber Girlfriend perfume 100 ML
One Direction Take Me Home (Yearbook Edition)  Album
CSI: NEW YORK SÆSON 1 – 7
Kjoler
CRIMINAL MINDS SÆSON 1-6
Højttaler til iPhone
Smykker
H&M+ Skjorte sort
H&M+ Tunika Sort
MacBook Air
Louis Vuitton Lumineuse PM Bag in color: Infini
Dolce & Gabbana ?Miss Escape? Classic Leather Tote

 

Knus Rikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My day.. ♥