Bloggers Delight.

Bloggers Delight.

Hej bloggen. – I dag kl 16.03 fik jeg en mail fra bloggers delight om jeg vil have en basisblog hos dem. Og det vil jeg selvfølgelig godt jeg havde skrevet en mail til dem om jeg kunne blive blogger hos dem for det var en meget stor drøm Men nu er jeg så blevet basisblogger hos Bloggers Delight hvilket betyder alt. Da jeg læste den mail fra dem blev jeg så glad og jeg gik med det sammen i gang med at opsæt min blog. Jeg er ikke helt færdig med bloggen men vil lige dele det her med jer (:

– Nu hvor jeg er basisblogger hos bloggers delight vil jeg blogge hver eneste dag og flere gange om dage. Min blog kommer til at handle om alt fra mode til skønhed, til mit liv og hvad jeg går og laver i min hverdag. Så jeg håber virkelig at i vil være en del af bloggen.

Knus Rikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggers Delight.